Den eneste finansielle partneren du behøver

Arvato Financial Solutions er synonymt med profesjonelle outsourcingtjenester (Finance BPO) som fokuserer på kontantstrømmen i alle faser av kundens livssyklus - fra risikostyring til fakturering, salg av fordringer og inkasso. Som en del av dette fokuserer vi  på å minimere risikoen fra det første møte og gjennom hele betalingsprosessen. Våre tjenester gjør det til og med mulig å velge betalingsmetode internasjonalt.

Som en leverandør av finansielle tjenester håndterer Arvato Financial Solutions rundt 10.000 kunder, først og fremst innen detaljhandel / e-handel, telekommunikasjon, forsikring, bank og helsesektoren. Dette gjør oss til Europas tredje største leverandør av integrerte finansielle tjenester, og den eneste du trenger. Profesjonelle. Pålitelige. Effektive.

Dette er Arvato

Gode nyheter!

Motta vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert. Registrer deg i dag!

Registrer deg her

Hvordan tilbyr du en enkel og brukervennlig multikanal handleopplevelse?

Ved å integrere risikofrie betalingsløsninger i hele arbeidsflyten for å sikre kontantstrømmen. Våre faktura og betalingsløsninger effektiviserer prosessene som sikrer din kontantstrøm og gir deg tid til å konsentrere deg om dine kunder. 

Risikofrie betalingsløsninger

Hvordan kan du håndtere vekst uten å øke andelen inkassokrav?

Med en høy løsningsgrad som forebygger kundeavgang og styrker kundelojaliteten. Våre inkassoløsninger gir deg og dine kunder en sikker og smidig betalingsprosess. Vi passer på at du får betalt uten å risikere dine kunderelasjoner.

Arvatos tilnærming til inkasso

Hvordan gjør du det enkelt for dine kunder å handle mer?

Med tilpassede og integrerte betalingsløsninger som også fungerer internasjonalt. Arvato Financial Solutions tilbyr dine kunder en handleopplevelse som sikrer deres kunderelasjoner. 

Betalingsløsninger for nettbutikker
Karriere

Nysgjerrig på dine karrieremuligheter i Arvato?

Uansett hvor i du befinner deg i din karriere kan vi tilby utfordrende oppgaver og spennende karrieremuligheter.

Karriere i Arvato
Om Arvato

Visste du at...

Arvato er en internasjonal tjenesteleverandør som brenner for digital teknologi? Over 70.000 ansatte i 40 land hjelper våre klienter med å lykkes i markedet.

Om Arvato