Dette er Arvato

Slik hjelper vi deg

Hos Arvato lager vi fleksible forretningsprosesser og finansielle løsninger basert på kompetanse og smart teknologi. Kort sagt gjør vi hver transaksjon mer praktisk for deg og dine kunder. Vi fjerner utfordringer, forenkler og effektiviserer prosesser, og minimerer trykket rundt administrasjon og logistikk. Det betyr at du kan konsentrere deg om å gjøre det du kan best.

Vi har kontorer i Oslo, men møter deg gjerne der du er. Ta kontakt for en prat, eller et uforpliktende møte.  

Slik lykkes du med abonnementsmodeller

Vurderer du å tilby abonnement for produktet ditt? Unngå de mest opplagte fallgruvene. Les blogginnlegget "Slik lykkes du med abonnement" og last ned whitepaper om "fordeler og ulemper med abonnementshandel"

Praktiske tips når en skal ta steget fra B2B til B2C

E-handelsekspert Stefan Mrozek forteteller hva selskaper må huske på når de går i fra B2B til B2C-virksomhet, og hvilke fordeler som venter dem etterpå. 

Identifisere dine mest lønnsomme kunder med betalingsdata

Mange nettbutikker går glipp av viktig betalings-informasjon om kundene sine. Ved å samle betalingsdata i sanntid får du en større forståelse for hvem kunden din er, hvordan de kan bli mer lønnsomme og forbli lojale. 

Vil du vite mer om hva Arvato kan gjøre for din bedrift?

Kontakt oss direkte på sales.no@arvato.com, eller på telefon +47 22 87 89 20 for en prat eller et uforpliktende møte. Du også lese mer om hvilke løsninger vi tilbyr under "Tjenester". 

Har du mottatt et inkassokrav fra Gothia AS

Gothias kundeservice kan kontaktes direkte på telefon +47 74366800 eller på e-post: info.no@gothiagroup.com  

Har du mottatt en faktura fra Arvato?

Arvatos kundeservice kan kontaktes direkte på telefon +47 22 87 89 00 eller på e-post: kundeservice.no@arvato.com